Showoff!

Heii! 

Jeg har fått ny sykkel i dag, eller jeg har eid den en stund men jeg har ikke hentet den pågrunn av snøen. Men endelig står den i min hage, i mitt skykkelstativ! Jeg er så glad for at jeg hentet sykkelen i dag :) Det er en veldig feminin sykkel så når man sykkler på den viser man seg veldig fram. Den er amerikansk og VELDIG fin! :)Nevnte jeg at det er en Hello Kitty sykkel? ;)
Jeg er så veldig fornøyd! :)

Hva syns dere?

-Emma! :)

8 kommentarer

Kaisa Elise

01.04.2013 kl.15:57

fin :)

Emma

01.04.2013 kl.16:03

Kaisa Elise: Takk! :)

Siri

01.04.2013 kl.16:47

Den var sykt søt!

Emma

01.04.2013 kl.19:21

Siri: Tusen takk! ;)

naajz

02.04.2013 kl.18:47

Heei !♥

Trenger ny header og din header ser virkelig bra ut!-.-♥

Om du kunne tatt en titt innom bloggen min og se om du hadde villet laget header til meg :D:D♥

Så står det hvilken bilder og str. jeg trenger

Ha en fin dag videre !!♥

Anastasia

04.04.2013 kl.14:58

Hei!!! Døds bra blogg. Liker spesielt den er så velskrevet at du tar oss som leser seriøst. Mange bloggerre bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like fint å se noen som faktisk tar meg som leser på alvor! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye stygge kommentarer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får traksserende kommentarer fordi da vinner idiotene. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er sykt bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er sykt flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av MountainDew - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer hell enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!

Emma

05.04.2013 kl.23:35

naajz: Tusen takk! Jeg kan se hva jeg kan gjøre! ;) <3

Emma

05.04.2013 kl.23:40

Anastasia: Tusen takk! Dette var en hyggelig kommentar! :) Jeg synes at du skal begynne å blogge igjen og ikke bry deg om de stygge kommentarene, selv om jeg ikke har opplevd noen dumme kommentarer enda kommer de sikkert etterhvert, men jeg skal ikke gi meg da! :D Jeg skulle veldig gjerne vært med i konkurransen, men jeg drikker ikke energidrikker, det er koffein i det og det hemmer veksten og jeg vil gjerne bli litt høyere, haha! :) Ha en fin dag videre! <3

Skriv en ny kommentar

Emma

Emma

16, Tønsberg

Heei!! Jeg er en jente på 16 år fra Norges eldste by Tønsberg! Sjekk Youtube kanalen min: Emma.B.P. Sponsorer kan kontakte meg på e-mail: emmachanell@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits