Er tilbake

Hallo

(Jeg skulle poste dette i går, men internettet vårt klikka)

Jeg har bestemt meg for å starte å blogge igjen, det er litt over et år siden jeg blogget sist og syns det var på tide. Jeg går nå på videregående på MDD-linja og jeg elsker det. Det er en opplevelse å gå på videregående spesielt på en linje som det ikke bare er kjedelige fag, det kan være litt kjedelig og bare sitte på skolebenken hver skole time (utenom gym da), så å  gå på en slik linje er litt annerledes og ikke like slitsomt. 

Uansett, jeg har startet med en liten 30 dagers utfordring, "30 days ab challenge" og 30 days squat challenge". Jeg startet med de i går, haha, og merker det allerede. Det er to apper som dere finner i "App Store", jeg er ikke sikker på om akkurat disse finnes til Android, men det er sikkert noen lignende der. 

 

Jeg kan vel si at jeg har forandret meg en del på dette året, ihvertfall på hår fronten. Siden sist har jeg hatt brunt hår, rødt, så lilla, så brunt igjen og nå er det rødt(men det er en stund siden jeg farget det så det er mer rød brunt). 

 

Hvordan har det siste året vært for dere? Har noen av dere startet på videregående eller en annen ny skole? 

2 kommentarer

Kaisa Elise

30.05.2014 kl.17:02

Ferdig med skole og går i lære som frisør :)

Emma

30.05.2014 kl.17:24

Kaisa Elise: Lykke til med utdannelsen! :)

Skriv en ny kommentar

Emma

Emma

16, Tønsberg

Heei!! Jeg er en jente på 16 år fra Norges eldste by Tønsberg! Sjekk Youtube kanalen min: Emma.B.P. Sponsorer kan kontakte meg på e-mail: emmachanell@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits