American football

Hei alle sammen!

I dag har vært en veldig lat dag, har egentlig bare sittet hjemme meste parten av tiden og lest. Resten av tiden har jeg bare vært i butikken og kastet en amerikansk fotball i hagen med Kevin. Det er utrolig gøy å bare kaste en ball til hverandre, tro det eller ei, men det er det, spesielt med søsken. I dag har jeg spist meg mett på bensinstasjons burger, brownies, sjoko kuler og drukket utrolig mye cola, jeg gleder meg egentlig til denne langhelgen er over så jeg kan dra på skolen igjen. Dere syns vel jeg er rar som sier jeg gleder meg til skole på mandag, men jeg elsker skolen, der møter man alle vennene sine og jeg slipper å ta en times busstur bare for å henge med bestevennene mine, så jeg elsker det. 

Antrekk//  T-shorte fra BikBok //   Jeans fra Vero Moda //   Vans fra Urban //

Jeg endte faktisk med å klippe opp kneet på den buksa nå bare et par minutter siden fordi den begynte å få et lite hull så det var det eller kaste den og det er favoritt buksene mine, så å kaste de er uakseptabelt. Så da bare bestemte jeg meg for å finne en saks og klippe hullet selv slik at jeg kan beholde den. Jeg gjør ALT for et godt par med bukser :)


Unnskyld for dårlig kvalitet, det ble tatt med iPhonen..
 

Hva syns dere? Hva har dere gjort i dag? Ha en fantastisk helg videre! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emma

Emma

16, Tønsberg

Heei!! Jeg er en jente på 16 år fra Norges eldste by Tønsberg! Sjekk Youtube kanalen min: Emma.B.P. Sponsorer kan kontakte meg på e-mail: emmachanell@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits