Kylie Jenner- Style of the week

Heihei

Jeg har tenkt til å prøve ut en liten ting, som kalles "Style of the week", hvor jeg da legger ut bilder av en kjendis jeg syns har en fin stil. Jeg har tenkt til at dette skal skje hver Onsdag, noen som synes det er en god idé?  

Denne ukens stil er Kylie Jenner. Jeg elsker stilen hennes, hun blander inn utrolig mye forskjellig uten at det ser rotete eller for anstrengt ut. Kylie Jenner er et av minne moteikon fordi hun tørr å kle seg akkurat sånn som hun vil. Hun tørr og satse og det funker. Jeg syns også at hun har blitt ufattelig kul med den nye sveisen hennes, som sagt så elsker jeg stilen hennes. 

Er det noen andre enn meg son liker stilen til Kylie Jenner? Som sagt så er det en litt blandingsstil, hun har noe hipster-ish og andre ganger er hun litt mer rocka. Jeg syns hun kler den stilen hun har og jeg er sikker på at hun inspirerer mange ungdom med stilen hennes. Jeg rett og slett digger jenta! :)

 

Jeg har hatt fri i dag også, jeg har fri til fredag og på fredag får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen eller ikke. I dag har jeg bare slappet av egentlig og bare helt ut av det blå, kom jeg på denne ideen om ukens stil. Syns dere det var en god idé? Jeg skal bort i kveld og da kommer jeg nok ikke til å blogge om det før i morgen! 

Ha en super dag, så blogges vi!

#stil #mote #kyliejenner #kjendis #style #hipster 

2 kommentarer

Victoria Wisløff

11.06.2014 kl.14:27

Fin blogg du har! Håper du får en fin onsdag videre :)

Emma

11.06.2014 kl.19:35

Victoria Wisløff: tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Emma

Emma

16, Tønsberg

Heei!! Jeg er en jente på 16 år fra Norges eldste by Tønsberg! Sjekk Youtube kanalen min: Emma.B.P. Sponsorer kan kontakte meg på e-mail: emmachanell@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits