Det ligger i blodet

HEY

Akkurat nå sitter jeg i stua med mamma og Kevin og vi ser på åpningskampen i VM. Det er Brasil mot Kroatia og i dette huset heier vi på Brasil. Jeg har laget hjemmelaget sjokolade, så vi koser oss med det og cola. I Birkeland Preus familien ligger fotball i blodet på en eller annen måte. Jeg er ikke den beste til å spille fotball, men jeg interesserer meg i det, mens Sandra (søsteren min) er sykt god i fotball. Så det ligger i blodet på en eller annen måte.

Jeg kom hjem fra Christina rundt 13:40 cirka. Og når jeg var hos hun, spilte Henriette, Christina og jeg Just Dance på XBOX og det var helt fantastisk gøy. Christina vant hver gang, mens Henriette og jeg byttet litt på hvem som var andre og tredje plass.

Jeg har også hatt sommerkonsert med koret i dag, men siden jeg er så allergisk mot gress nå for tiden, så sang jeg bare på fire av sangene og resten satt jeg bare å så på. Jeg har aldri bare sett på koret synge før, men det var gøy, de er utrolig flinke og det var gøy å kunne se det utenifra på en måte. 

Er dere glade i fotball? Følger dere med på VM?

Ha en super kveld, god natt!

#fotball #VM #2014 #sommer #sol #brasil #kroatia

2 kommentarer

konfettidryss

13.06.2014 kl.00:07

haha det så kjekt ut :-D

jeg er ikke spesielt interessert i fotball egentlig, men jeg eeelsker VM. ser alltid på det når det går!

Emma

13.06.2014 kl.00:08

konfettidryss: VM gjør egentlig fotball en smule mer spennende! :)

Skriv en ny kommentar

Emma

Emma

16, Tønsberg

Heei!! Jeg er en jente på 16 år fra Norges eldste by Tønsberg! Sjekk Youtube kanalen min: Emma.B.P. Sponsorer kan kontakte meg på e-mail: emmachanell@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits