Gøteborg

Heihei

Jeg er nå hjemme igjen etter en helgetur til Gøteborg med koret. På mandag var vi på Liseberg og det var utrolig gøy, jeg fikk så sykt adrenalin kick. Jeg har lyst til å dra til en sånn fornøyelses park en gang til denne sommerferien, det er så koselig og gøy. 

Det ble ikke så mange bilder som det jeg trodde på dag 1 og jeg tok faktisk ingen bilder dag 3, så jeg bare legger ut alle bildene i et innlegg. 

Jeg har ikke blogget tidligere fordi Internettet klikka både på mandag og i går, men nå blogger jeg igjen. Her er en god del av bildene fra turen. Det ble tatt flere hundre bilder av meg og Iselin pga hun ville ha nytt profilbilde på facebook og det blir alltid tatt masse bilder av meg pga bloggen.

 I går og i dag har jeg jobbet på Tine fotballskolen til Eik IF, det er flere klubber som også har denne fotballskolen da.jeg jobber fram til fredag og jeg trives med det, jeg elsker barn så det er veldig gøy å trene de. Jeg trener jenter 01/02/03 og de er engler, de hører alltid på meg noe som er veldig behagelig.  

Hva har dere gjort de siste dagene da?

#sommer #sol #2014 #summer #fun 

Én kommentar

25.06.2014 kl.18:13

liker bloggen din kjempe masse!

legger igjen en link,, håper du kan ta deg tid til å stikke innom :)) (ikke en blogg)

https://www.youtube.com/watch?v=j8fIDSgwL1M

ps: fine bilder

Sandra

25.06.2014 kl.18:18

Så kjekt :)

Skriv en ny kommentar

Emma

Emma

16, Tønsberg

Heei!! Jeg er en jente på 16 år fra Norges eldste by Tønsberg! Sjekk Youtube kanalen min: Emma.B.P. Sponsorer kan kontakte meg på e-mail: emmachanell@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits